Skyltar & Dekaler

Vi tillverkar skyltar efter Era önskemål och i nästan alla material.

Skyltarna kan graveras, etsas, tryckas eller skäras ut i folie. Vi fräser även friliggande bokstäver. Vi tillverkar allt från dörrskyltar, namnskyltar, företagsskyltar, maskinskyltar, CE-skyltar och alla typer av märkningsskyltar (t.ex. nummerskyltar, EL och VVS skyltar).

Om skyltarna kommer att utsättas för påfrestningar i den miljö de används så kan skyltarna tillverkas av aluminium, rostfritt, syrafast eller av en speciell plast, vilket gör skyltarna extremt motståndskraftiga och hållbara.

Skyltar med gravyr i två-skikts plastlaminat kan fås i flera färgkombinationer. Skyltarna kan fås med självhäftande baksida eller med hål för enkel uppsättning.

En skylt är ditt företags ansikte utåt och skall fungera i alla sammanhang samt vara anpassade till verksamhetens behov och miljö.

Graverade skyltar

Oftast graverar vi skyltar med roterande fräs vid tillverkning av skyltar i metaller, som aluminium och mässing eller när färgfyllning önskas. Djupgraverade skyltar får ett lite exklusivare utseende.

Namnskyltar

Namnskyltar finns i många olika material och utföranden. Det vanligaste är att namnskyltarna tillverkas av gravyrplast eller aluminium med olika behandlingar, som olika varianter av eloxering. Men vi kan även göra din namnskylt i t.ex. trä eller plexiglas.
På det önskade materialet kan namnet/logotypen antingen lasergraveras eller graveras och färgfyllas, för ett mer exklusivt och bearbetat intryck.

Namnbrickor

Namnbrickor är ett smidigt och snyggt sätt att visa upp ditt företag. Namnbrickor kan fästas på klädesplagg med nål, magnet eller clips. Namnbrickorna är ofta traditionellt ovala eller rektangulära, men kan även formas efter eget tycke. Oftast tillverkas namnbrickor i plastlaminat, som kan fås i många olika färgkombinationer.

Paneler

Vi tillverkar paneler för olika användningsområden. Panelerna tillverkas i plast, plexiglas eller aluminium.

Folieskyltar

Folieskyltar passar bra till lite större skyltar där texten eller logotypen skärs ut i en självhäftande vinyl som sedan monteras på skylten.
Vi kan även ombesörja skyltar i fyrfärg där motivet printas på en folie som monteras på skylten eller printas det direkt på skylten.

Fönsterdekor och Bildekor

Med vår plotter tar vi fram dataskurna självhäftande folietexter, logotyper och symboler för montering på fordon, fönster, skyltar mm. Vi skär ut folie upp till 584 mm höjd utan skarv. Foliedekalerna levereras i ett stycke som sedan klistras på önskad yta.

Vi kan även komma till er och utföra monteringen av dekalerna om ni finns inom en radie på ca. 5 mil från Sandsjöfors.